Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Müdürü Demir, Özkonak belediye başkanı Yürekli'yi ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Avanos ilçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Berk, Avanos ilçesine bağlı Özkonak Belediyesini ziyaret etti.

        Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Avanos ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk Özkonak Kasabasında bulunan ilkokul, ortaokul ve liseyi ziyaret ederek öğrencilere, öğretmenlere ve okul idarecilerine 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasından dolayı başarılar diledi.

        Milli Eğitim Müdürü Murat Demir okul ziyaretleri sonrasında ise Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'yi ziyaret ederek burada bir süre sohbet etti. Milli Eğitim Müdürü Demir kasabada bulunan ve kapanan Yavuz Selim Lisesi'nin yeniden açılması için istişarelerde bulunurken kapanan okul konusunda girişimlerde bulunarak yeniden hizmete kazandırılması konusunda çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade etti.

        Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ise ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e teşekkür ederken Demir'den öğrenci taşımacılığı konusunda destek istedi.

        (COŞ-SK)

        22.09.2016 09:21:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa