Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cenaze yakınlarının ulaşımları da Belediye tarafından karşılanıyor

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehirli Belediyesi ekipleri, cenaze yakınlarının da taşınması işlemini ücretsiz yapıyor.

        Cenaze hizmetleri ile birlikte nakil işlemlerinin de ücretsiz olması hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sosyal devlet anlayışını her alanda hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve vatandaşın da verilen hizmeti beğenmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

        Belediye Başkanı Bahçeci cenaze hizmetleri ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Vatandaşımızın zor gününde de yanında olmaya çalışıyoruz. Cenaze hizmetlerimiz vatandaşımızın büyük beğenisini topluyor. Kırşehir'li hemşehrilerimizden aldığımız güçle daha hayırlı hizmetler sunmaya gayret edeceğiz."dedi.

        2016 yılının ilk dokuz aylık sürecinde 685 kişinin Kırşehir'de vefat ettiğini belirten Belediye Başkanı Bahçeci, "Cenaze hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Alo Cenaze hattı 188 numaralı telefondan yetkililerimize ulaşabilir. Cenaze hizmetlerinin tamamı belediyemiz tarafından karşılanmaktadır." diye konuştu.

        (EÖ-SK)

        22.09.2016 08:58:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa