Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        80'lik dedenin düğündeki dansı izlenme rekorları kırdı

        - 80'lik dede torununun düğününde yerinde duramadı

        - 80'lik dede torununun düğününde coştu coşturdu

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Aydın'da düzenlenen bir düğün töreninde, 80 yaşındaki gelinin dedesi yerinde duramadı. 80'lik dedenin pistteki kıvrak hareketleri izlenme rekorları kırdı.

        Aydın'ın Efeler ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen düğününde ilginç görüntüler yaşandı. Gelinin 80 yaşındaki dedesi müziğin ritmine dayanamayarak kendisini piste attı. Gece boyunca orkestranın çaldığı parçalara kıvrak dansı ile eşlik eden yaşlı adam torunu ile karşılıklı göbek atarak gençlere parmak ısırttı. Konyalı olduğu öğrenilen 80'lik dede hem düğüne katılan davetlilerden hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Amatör kamera tarafından kayda alınan görüntüler sosyal medyada kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenerek rekor kırdı.

        (MU-MB-Y)

        22.09.2016 08:56:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa