Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SADEF, Dündar'ı tanıtım günlerine davet etti

        (Fotoğraflı)

        Gökhan İçkilli

        SAMSUN (İHA) - Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı ziyaret ederek 18-24 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul düzenlenecek olan Samsun Tanıtım Günlerine davet etti.

        SADEF tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle 18 - 24 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahil Miting Alanı'nda gerçekleştiriliyor. SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Çarşambalı Siyaset ve Bilim Adamı Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'de tanıtılacağı tanıtım günlerine Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı davet etti.

        Dündar, "Başgil, ülkemizin önemli bir değeridir"

        İstanbul'da düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerinde Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'de tanıtılacak olmasının önemli olduğunu kaydeden Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, etkinliğe katılacaklarını belirterek, İstanbul'da yaşayan Çarşambalı hemşerilerini de tanıtım dünlerine davet etti. Başkan Dündar, "Samsunumuzu bütün ilçeleriyle, zenginlikleriyle ve değerleriyle öne çıkartan ve İstanbul'da tanıtmayı amaçlayan çalışmaları için Baş'a ve ekibine teşekkür ediyorum. İletişimin, teknolojinin ve bilgi imkanlarının sürekli arttığı günümüzde yerel değerler, şehirler ve şehirlerin özellikleri daha önem kazanıyor. SADEF'de böylesine gerekli ve anlamlı bir faaliyeti yerine getirmiş oluyor. Etkinlikler kapsamında Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'de tanıtılacağı öğrendik. Bundan da ayrıca memnun olduk. Etkinlikte bizde yer alacağız, inşallah tüm hemşerilerimizi bizde oraya bekliyoruz" dedi.

        Baş, "Çarşamba İstanbul'da yer alacak"

        Çarşamba İlçesi'nden İstanbul'da övgüyle bahsedildiğini ifade eden SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Çarşamba Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettik. SADEF'in 9'uncusunu organize ettiği Samsun Tanıtım Günlerine başkanımızı davet ettik. Sağ olsun kendileri de memnuniyetle karşıladı. Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'in doğup büyüdüğü ilçenin çok kıymetli belediye başkanına çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bölgede çok büyük projelere imza atan Hüseyin Dündar geldiği günden bugüne Çarşamba'nın cehresini değiştirdi. Bu güzellikleri, Çarşamba'daki gelişmeleri İstanbul Maltepe'de düzenleyeceğimiz tanıtım günlerinden İstanbul'da yaşayan hemşerilerimize tanıtmasını istedik. Başkanımda bizleri kırmadı kendisini ağırlamaktan da mutlu olacağız" diye konuştu.

        Başkan Dündar, Baş ve beraberindekiler ardından OMÜ Çarşamba Güneşdoğdu Kampüsünde bulunan Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesini gezdirdi.

        (GKH-MAY-Y)

        21.09.2016 20:30:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa