Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta borçların yapılandırılması toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 6736 sayılı bazı alacakların yapılandırılmasına yönelik kanunla ilgili olarak bilgilendirme toplantılarının sonuncusu Tokat'ta gerçekleştirildi.

        Tokat Mali Müşavirler Odası ve İl Defterdarlığı'nın ortaklaşa ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda mükelleflere kanunla ilgili bilgilendirme yapıldı. Mali Müşavirler Odası Başkanı Turan Çelik ve İl Defterdarı Musa Avcu'nun açılış konuşmaları sonrasında Gelir İdaresi Dairesi Grup Başkanı Murat Özgür ve başkanlık yetkilileri tarafından 6736 sayılı bazı alacakların yapılandırılmasına yönelik kanun ile alakalı mükellefler için bir bilgilendirme sunumu yapıldı.

        Gelir İdaresi Dairesi Grup Başkanı Murat Özgür, Türkiye'de kanundan yararlanması beklenilen kişi sayısının 6.7 milyon kişi olduğunu, yaklaşık da 90 milyar lira alacak stoğu için çalışma yapıldığını söyledi. Tokat'ta mali müşavirlik yapan Veysel Sansar ise uygulamanın mükellefleri rahatlatacak bir uygulama olduğunu ifade ederek, "Bütün mükelleflerin buna katılması kendi açısından iyi olur. Bu bir tür barışma olacak. Geçmiş hatalar kapanacak. Bu uygulamayı hayata geçiren devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz" dedi. Toplantıya; Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erol Can ve Dursun Över ile Genel Sekreter Sinan Ardil katıldı.

        (Nİ-MAY-SO-Y)

        21.09.2016 17:43:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa