Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te son bahar temizliği

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin genelindeki birçok noktada son bahar temizliği çalışmaları gerçekleştiriliyor.

        Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında şehir genelindeki kötü görüntü ve çevre kirliliğine yol açan birçok nokta temizleniyor. Her gün şehrin bütün bölgelerindeki rutin temizlik işlerini yerine getiren ekipler, son bahar çalışmaları kapsamında yol kenarlarındaki ağaçlardan dökülen yapraklar başta olmak üzere birçok alanda temizlik faaliyetlerini sürdürerek, güzel bir görüntünün oluşmasını sağlıyor.

        Vatandaşların her alanda daha temiz ve sağlıklı bir ortama sahip olması için gayret gösteren ekiplerin çalışmaları, vatandaşları tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor.

        (CKT-KÇ)

        21.09.2016 17:39:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa