Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merhum Cemal Ergün için 17 ilçede lokma hayrı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün babası Merhum Cemal Ergün'ün vefatının yedinci günü dolayısıyla Manisa'nın 17 ilçesinde Ergün ailesi tarafından lokma hayrı yapıldı. Vatandaşlara tek tek lokma dağıtan Merhum Cemal Ergün'ün torunları Cenk Ergün ve Haktan Keskin, vatandaşların taziye dileklerini de kabul etti.

        Geçtiğimiz hafta son yolculuğuna uğurlanan Manisa'nın hayırsever iş adamlarından Cemal Ergün'ün vefatının yedinci günü dolayısıyla, kentin çeşitli noktalarında lokma hayrı gerçekleştirildi. Şeyh Fenari Camii, Uncubozköy Mahallesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Önü, Alaybey, Yeni Cami ve Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası Önü olmak üzere Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde 7 noktada gerçekleştirilen lokma hayrına merhum Cemal Ergün'ün torunları Cenk Ergün, Haktan Keskin ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

        Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinin yanı sıra 15 ilçenin kent meydanlarında ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, ilçelerin belediye meclis üyeleri,ilçe koordinatörleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla, binlerce kişiye lokma ikramında bulunuldu. Hayrın kabul olmasını dileyen vatandaşlar, Ergün ailesine bir kez daha başsağlığı dileklerinde bulunarak, Cemal Ergün'ün ruhuna atfen dualar okudu.

        (SC-Y)

        21.09.2016 17:34:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa