Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Ticaret Borsası, çırçırcı üyelerini bilgilendirdi

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Ticaret Borsası, pamuk işleme (çırçır) fabrikalarından oluşan üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

        Toplantıda Prof. Dr. H. Ünal Evcim konuşmacı olarak yer aldı. Söke Ticaret Borsası'nın Üyelerin sektörlerinde ilerlemelerine katkı sağlanması için eğitim, seminer organize edilmesi" hedefi kapsamında gerçekleşen toplantıda; "Pamuk Hasadında ve Çırçırlamasında Lif Kalitesinin Korunması" başlığı altında bilgiler sunuldu. Bilgilendirme toplantısında pamukta toplam kalite yaklaşımı, çırçır kalite stratejisi, depolamada nem kontrolü, çırçırlama öncesi lif kalitesini etkileyen hususlar, değişik hasat yöntemlerinde yabancı madde miktarı, pamuk ülkelerinde çırçırlama, lif nemi, kurutma, ABD çırçır işletmelerinde donanım gibi konulara değinildi.

        Ayrıca toplantıda üyelere Söke Ticaret Borsası'nın yeni web sayfası ve mobil uygulamasının tanıtımı yapıldı. Tanıtımda WEB Sayfası ve mobil uygulamada yer alan hizmet ve yenilikler ile üyelere sağlayacağı kolaylıklardan bahsedildi.

        (LT-MB-Y)

        21.09.2016 17:09:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa