Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşildere'nin altyapısı adım adım tamamlanıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci Yeşildere Mahallesinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarıyla mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde yürüttüğü altyapı işlemleriyle mahallelerin yıllanmış sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Mahalleye ait eski içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarında sona yaklaşan MASKİ ekipleri, mahallede 16 bin 500 metrelik içme suyu çalışması gerçekleştiriyor. Mahallenin 5 bin metrelik kanalizasyon hattını da yenileyen MASKİ, Yeşildere'yi sağlıklı kanalizasyon altyapısına ulaştırmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

        "Hizmetler Büyükşehir olunca gelmeye başladı"

        Mahallelerindeki çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren Yeşildere Mahallesi sakinlerinden Muammer Karaman, "Çok güzel bir iş oluyor. Gayet memnunuz bu çalışmalardan. Bu hizmetler Büyükşehir olunca gelmeye başladı zaten. Daha öncesinde böyle çalışmalar yoktu. Suyumuzu yapıyorlar, kanalizasyonumuzu yapıyorlar. Hepsi birer birer oluyor. Emeği olanlara teşekkür ederiz" diye konuştu.

        (SC-Y)

        21.09.2016 17:01:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa