Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor

        - Başkan Alıcık, "Vatandaşın rahatı ve huzurunu sağlamak bizim birinci görevimiz"

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

        Nazilli Belediyesi tarafından 2016 çalışma programına alınan yol açma, genişletme, düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nazilli Belediyesine ait Arslanlı Spor Tesislerinin hemen karşısında açılan Aydın Sokakta Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Öncelikle tesviye ve stabilizesi yapılan 210 metre uzunluğunda, 7.50 metre genişliğindeki yola parke taşı döşeme çalışmalarının başlatıldığı yolu Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürlüğü teknisyenleri ve Çavuşu Erol Atıcı ile incelemede bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tüm mahallelerde olduğu gibi Arslanlı Mahallesinde de yeni yolların açılması ve yenilenmesine devam edileceğini söyledi.

        Eldeki kısıtlı imkân ve olanaklara rağmen tüm mahallelerde hizmetlerin durmadığını ifade eden Başkan Haluk Alıcık; "Neredeyse tüm mahalle ve Nazilli merkezdeki mahallelerimizde yol yenileme ve yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Mahallenin gereksinimleri doğrultusunda ve vatandaşın talepleri doğrultusunda devam eden çalışmalarımızı sık sık kontrollerini kendim bizzat yapıyorum. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz gereken önem ve özen ile şehrimize ve mahallelerimize modern yolları kazandırmaya devam ediyor. Medeniyetin simgesi olan modern sağlam yollar yapmaya devam edeceğiz. Çünkü vatandaşın rahatı ve huzurunu sağlamak bizim birinci görevimiz" dedi.

        (BÇ-MB-Y)

        21.09.2016 16:55:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa