Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hentbol Federasyonundan, Kutlu'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu ile Başkan Vekili Haydar Arslan, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu ziyaret etti.

        Bu sezon Hentbol 1. Liginde mücadele edecek olan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı'nın başarılarını yakından takip ettiklerini belirten Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Başkan Vekili Haydar Arslan ile birlikte, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu ziyaret etti.

        Geçen sezona mağlup yoluna devam ederken ligin son maçı için gittikleri Kayseri deplasmanında meydana gelen trafik kazasında iki sporcusunu kaybeden ve kaza sonrası hak ettiği play-off mücadelelerine katılamayan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımını, federasyon olarak aldıkları kararla Hentbol 1. Ligine çıkaran Hentbol Federasyonu Başkanı Eyüpoğlu ve Başkan Vekili Arslan'ı ağırlayan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, misafirlerine Adıyaman hakkında bilgiler verdi.

        Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbet sonunda konuşan Belediye Başkanı Kutlu, "Bugün Hentbol Federasyonu başkanımızı ve başkan vekilimizi ilimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hentbol Federasyonumuz gerek turnuvaların ilimizde yapılması konusunda, gerekse ilimizi hentbolda temsil eden belediyemiz hentbol takımının yaşadığı talihsiz kaza sonunda maruz kaldığı problemlerin çözülmesi konusunda her zaman yakın bir ilgi göstermiştir. Bundan sonraki aşamada da bazı uluslararası maçların ilimizde oynanması için destek taleplerimiz oldu. Ziyaretinden dolayı Hentbol Federasyonu yöneticilerime teşekkür ediyorum" dedi.

        Hentbol Federasyon Başkanı Bilal Eyüboğlu ise yaptığı açıklamada, Adıyaman'ın hentbolda geldiği noktanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Adıyaman Belediyesi'nin hentbola verdiği değer ortada. Adıyaman Belediyesi'nin hentbola verdiği destekten sonra bize düşen görev bu sporun Adıyaman'da daha iyi yerlere getirebilmektir. Adıyaman Belediyesi Hentbol takımı bu sezon 1. Lig'de, Süper Lig mücadelesi verecek. Biz de Hentbol Federasyonu olarak Adıyaman halkına hentbolu daha da sevdirmek için çalışmalar yapacağız. Hentbolun Adıyaman'da daha da yaygınlaşması için gerek başkanımız gerekse Adıyaman Belediyespor yönetimi çok gayretli. İnşallah bu sezon Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımımız başarılı olur. Adıyaman'da Avrupa maçlarına ev sahipliği yapar. Federasyon başkanı olarak biz Adıyamanlılara hentbolu daha çok sevdirmek için elimizden geleni yapacağız. Misafirperverliklerinden dolayı başkanımıza ve Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (CK-BRN-Y)

        21.09.2016 16:54:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa