Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Şehitleri anıldı

        İbrahim Şahin Demir

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan programda, 15 Temmuz şehitleri anıldı.

        İlk, Orta ve Lise öğrencileri ile öğretmenleri Atatürk Anıtı önüne kadar ellerinde bayraklarla yürüyüş yaptılar. Atatürk Anıtı önünde demokrasi şehitleri için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı söylendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Ünal bir konuşma yaparak öğrencilere darbe konusunda bilgi verdi.

        Darbe konusu ile ilgili düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenciler demokrasi şehitleri ile ilgili şiirler okudular. Saat 14.00'de Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Anadolu Lisesinde darbe konulu fotoğraf sergisi açıldı, slayt gösterisi yapıldı.

        Programı Kaymakam Recep Koşal, Garnizon Komutanı Alper Yılmaz ve daire amirleri izledi.

        (İŞD-RFK-Y)

        21.09.2016 16:46:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa