Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz şehitlerinin yakınları Adıyaman Belediyesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - 15 Temmuz şehitlerinden Fazıl Gürs, Necati Sayın ve Engin Tilbaç'ın aileleri Adıyaman Belediyesini ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'ya teşekkür etti.

        Adıyaman'da FETÖ'ya ait okullara isimleri verilen 15 Temmuz şehitlerinden 16 yaşındaki Engin Tilbaç'ın, Necati Sayın'ın ve Fazıl Gürs'ün aileleri, Adıyaman Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        Adıyaman için önemli kararların alındığı belediye meclis salonunda ağırlanan aileleri kapıda karşılayan Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, misafirleriyle yakından ilgilendi.

        Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 15 Temmuz şehitlerine millet olarak çok şey borçlu olduklarını dile getirerek, "Bundan sonraki görevimiz, şehitlerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkmaktır. Onur konuklarımızı ağırladığımız salon belediyemizin meclis salonudur. Adıyaman'la ilgili önemli kararlar bu salonda alınır. Bundan dolayı kıymetli misafirlerimizi bu salonda ağırlamak istedik. Çünkü biz 15 Temmuz itibariyle Tilbaç, Sayın ve Gürs ailelerini bir Adıyamanlı olarak kabul ediyoruz. Burada istediğiniz zaman gelebilir ve istediğiniz kadar kalabilirsiniz. Hatta Adıyaman'a yerleşmek isterseniz, ikamet için gerekli bütün şartları biz hazırlarız. İkamet etmediğiniz zaman da sık sık buraya gelip misafirimiz olmanızı istiyoruz. Adıyamanlılar olarak şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkıp, hatıralarını hep canlı tutacağız" diye konuştu.

        (CK-BRN-Y)

        21.09.2016 16:40:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa