Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Eğitim İçin El Ele Projesi' kayıtları başladı

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarının 2016-2017 sezonun kayıtları başladı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen 'Eğitim İçin El Ele Projesi' 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ücretsiz eğitim kayıtları 7 Ekim'de sona erecek.

        Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlananlara ücretsiz eğitim verilen projede 2016-2017 eğitim-öğretim yılı başvuruları başladı. Üniversite son sınıfta okuyan gönüllü eğitmenlerin destekleri ile gerçekleştirilen proje çerçevesinde verilecek eğitimler Atalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kitap ve deneme sınav setleri de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan eğitimleri kayıtları 7 Ekim 2016'da sona erecek.

        Ücretsiz eğitimlerin birçok gencin umudu olduğunu, bu sayede çok sayıda kişinin üniversitelerin istediği bölümleri kazandığını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Projemize katılan herkes elinden gelen imkanı aynı ülkede, aynı şehirde birlikte yaşadığı insanlar için gönüllü olarak seferber ediyor. Bu projenin anlamı bu nedenle çok özel. Eminim projeye katılıp üniversite kazanan kardeşlerimiz de ileride çevresi için çalışacak. Ülkesi, milleti, şehri ve insanları için daha duyarlı olacak" diye konuştu.

        (MT-

        21.09.2016 15:50:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa