Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor

        - Bozbey: "12 kişilik bir takım oluşturduk. İnşallah geçen sene play-off'da yaşadığımız şansızlığı yaşamayacağız ve 1. Lige çıkacağız"

        (Fotoğraflı)

        Koray Ünlü

        MERSİN (İHA) - Bu sene Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) kenti temsil edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, yeniden birinci lige çıkmak istiyor. Erkek Basketbol Takımı Sorumlusu Hakan Bozbey, "12 kişilik bir takım oluşturduk. İnşallah geçen sene play-off'da yaşadığımız şansızlığı yaşamayacağız ve 1. Lige çıkacağız" dedi.

        2013-2014 sezonunda Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı 30 maçtan 7 galibiyet, 23 mağlubiyet alan Mersin ekibi, ligi 15. sırada bitirerek Erkekler Basketbol 1. Ligi'ne düşmüştü. 2014-2015 sezonunda da oynadığı 34 maçtan yine 7 galibiyet, 27 mağlubiyet alan Güney ekibi, ligi son sırada tamamlayarak TB2L'ye düşmüştü. Geçen yılda Mersin'i TB2L'de temsil eden Büyükşehir Belediyespor, oynadığı 22 maçta 17 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak ligi 3. sırada tamamlamış, final grubuna kalamamıştı. Bu sene iddialı bir kadro kurarak, yeniden 1. Lig'e yükselmek isteyen Mersin ekibi, transferlerini tamamladı. 12 kişilik bir kadro oluşturan turuncu beyazlı ekip, lige iyi başlayıp, iyi bitirmek istiyor.

        Takımla ilgili açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Sorumlusu Hakan Bozbey, transfer çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 12 kişilik bir kadro oluşturduklarını kaydeden Bozbey, "Bu sene iddialı bir kadro kurduk. Takımımız yaklaşık 1 aydır çalışıyor. Bu sene B Grubunda mücadele edeceğiz. Ligler önümüzdeki ayın 22'sinde başlayacak. Öncelikle hedefimiz takımımızı birinci lige çıkarmak ve ardından kuracağımız güçlü bir kadro ile Beko Basketbol Ligi'ne çıkmaktır. Geçen yıl şansız sonuçlardan dolayı play-off'u geçememiş, final grubuna kalamamıştık. Geçen yıl özellikle evimizde şansız yenilgiler almıştık. Bu kayıplardan dolayı ligi 3. sırada tamamlamıştık. O yüzden bu seneye daha iyi hazırlanıp, özellikle evimizde daha iyi oynayıp, kayıp vermeden ligi bitirmeliyiz. İnşallah takımımız bu sene gereken mücadeleyi verip, birinci lige yükselecektir. Bu sene özellikle taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

        (KRY-Y)

        21.09.2016 15:46:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa