Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya üçüncüsü sporcudan Vali Yavuz'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Dünya Güreş Şampiyonası'na ülkemizi temsilen katılarak üçüncü olan milli güreşçi Davut Olcan, Vali Seddar Yavuz'u ziyaret etti.

        12-15 Eylül 2016 tarihlerinde Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 100 kiloda dünya üçüncüsü olan Muşlu sporcu Davut Olcan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hamdullah Kardaş, antrenörler Şahabettin Oral, Hüseyin Turan, Osman Olcan, Nezir Işık ve Şube Müdürü Muhsin Aksoy eşlik etti. 54 ülkenin katıldığı şampiyonada 100 kiloda Japon rakibini 8-0 yenerek dünya üçüncüsü olan Davut Olcan ve antrenörlerini tebrik eden Vali Seddar Yavuz, "Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden sporcumuz bizleri de gururlandırmıştır. Şampiyon sporcumuza bundan sonraki spor kariyerinde başarılar diliyorum" dedi.

        (NA-MSA-Y)

        21.09.2016 15:18:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa