Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz:

        - "Bin kişi ile sahada olacağız"

        - "CHP, halkla dostça ilişkiler kuran bir parti olacak"

        (Fotoğraflı)

        Barış Türel

        MALATYA (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya'da sandık çevre örgütlenmeleri kurduklarını söyleyerek "Bundan sonra Malatya'da bin kişilik ekibimizle her sokakta ve her mahallede olacağız. Bu temsilcilerimiz aracılığıyla da CHP, halkla dostça ilişkiler kuran bir parti olacak" dedi.

        Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı'nda 'Olağan İlçe Başkanları Toplantısı' gerçekleştirildi.

        Toplantıda konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya'da önemli çalışmalar yaptıklarını kaydederek, "Bu çalışmaların belki de en önemlisi mahallerde kurduğumuz sandık çevre örgütlenmeleridir. Bu örgütlenmelerle sandıkta görev yapacak kişiyi belirlemiyoruz. O sandık çevresindeki seçmenden sorumlu olan partimizin bir yetkilisini belirliyoruz. Bu temsilci sokak temsilcisidir. Bunun bir üst basamağı da mahalle temsilcisidir. Bu temsilcilerimiz oradaki halka dostça ilişkiler kuracak ve halkla dostça ilişkiler kuran bir CHP'yi önümüzdeki süreçte daha da geliştireceğiz. Bununla ilgili gerekli olan görevlendirmelerimizi yaptık. Bundan sonra Malatya'da bin kişilik ekibimizle her sokakta ve her mahallede olacağız. Halkımızın bir sorunu olduğunda oradaki temsilcilerimiz aracılığı ile bize ulaşabilirler" şeklinde konuştu.

        Konuşmasında FETÖ ile mücadele konusuna da değinen Kiraz, "İlk defa bir eğitim öğretim yılına öğrenciler öğretmensiz başlıyorlar. Böyle bir dönemde FETÖ'ye tamamen zıt olan bir sendikaya üye olan ve sendikanın genel faaliyetleri kapsamında sadece bir günlük veya bir saatlik iş bırakma eylemine destek verdiği için binlerce öğretmen açığa alınmış durumda. Bu öğretmenler mağduriyetlerini anlatmak için bize başvuruyorlar. Bunların birçoğu da Cumhuriyet Halk Partili ailelerin çocukları, bu çok yanlış bir uygulama. Sorgusuz, sualsiz ve hukuki bir süreç işlemeden öğretmenleri açığa almak ve açığa aldıktan sonra da 'gel kendi suçsuzluğunu ispatla' demek devlet ciddiyetine yakışmaz" ifadelerini kullandı.

        FETÖ ile mücadele konusunda mağduriyetlerin yaşanmaması için bir an önce adım atılması gerektiğinin altını çizen Kiraz, "Bir an önce yaşanan bu mağduriyetlerin giderilmesi ve suçsuz olan öğretmenlerin öğrencileri ile buluşturulması gerekiyor. Biz mağduriyet olmadan, haksızlık yapılmadan bütün terör örgütleri ile mücadeleye sonuna kadar destek veriyoruz" diye konuştu.

        (BT-BRN-Y)

        21.09.2016 14:45:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa