Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz şehitlerinin isimleri Yunak İmam Hatip Lisesi sınıflarında yaşayacak

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Yunak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi sınıflarına şehitlerin isimleri verildi.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Köroğlu, bu çalışmayı öğrencileri bilinçlendirmek için yaptıklarını vurgulayarak, "Emperyalizm güçlerinin maşası olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün 15 Temmuz akşamı başlatmış olduğu işgal girişimine karşı vatan savunmasında canlarını göz kırpmadan veren şehitlerimizi anmak, yapılan hainlikleri anlatmak ve öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bizler de çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklerimizden birisi de sınıflarımıza şehitlerimizin isimlerinin verilmesidir. Gönül isterdi ki 241 sınıfımız olsun ve tüm şehitlerimizin isimlerini sınıflarımıza vererek yaşatalım. Ama bundan sonraki şiarımız tüm şehitlerimizi gönüllerimizde yaşatmak olacaktır. Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet, makamlarını ulvi eylesin. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, birlik, beraberlik ve dirliğimize yan bakan dahili ve harici vatan hainlerini kahr-ı perişan eylesin" ifadelerini kullandı.

        (ÖS-AH-Y)

        21.09.2016 13:57:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa