Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kula'da İlköğretim Haftası kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kula ilçesinde İlköğretim Haftası kutlama programı Rafet Üçelli İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

        İlköğretim Haftası kutlama programı Manisa'nın Kula ilçesinde Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından Rafet Üçelli ilkokulunda gerçekleştirildi.

        2016-2017 sezonunun başladığı törene Kaymakam Murat Güven, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, İlçe Emniyet Müdür vekili Ahmet Ömerbeyoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan yaptığı açılış konuşmasında, "Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. İlköğretim öğrencilerini hayata ve üst öğrenime hazırlayan zorunlu eğitim çağını kapsar. Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren Başöğretmen Atatürk'ün önderliğinde başlatılan okuma yazma ve eğitim seferberliği her yıl devam etmektedir. Atatürk'ün Türk Milleti'ne hedef olarak gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine ulaşmanın tek yolu toplumun eğitilmesinden geçer. Bu nedenle İlköğretim Haftası kutlanmaktadır" dedi.

        Çarpan, konuşmasının son bölümünde, "Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi siz sevgili öğrencilerimiz bütün bu amaçlarımıza ulaşabilmemizin yolu Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi, tek bir şeye ihtiyacımız vardır çalışkan olmak" ifadesini kullandı.

        Tören, öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve şiirlerin okuması ile sona erdi.

        (HY-SC)

        21.09.2016 13:58:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa