Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hekimlerden öğrencilere destek

        (Fotoğraflı)

        Safiye Tarı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Devlet Hastanesi hekimleri tarafından bu yıl ilk kez okul sıralarına oturan birinci sınıf öğrencilerine içlerinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu birbirinden güzel okul çantaları hediye edildi.

        Biga Devlet Hastanesi tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğretmen, öğrenci ve velilerin heyecanına ortak olmak maksadıyla 'Bir çanta da sen doldur' kampanyası düzenlendi. İlçede ihtiyaç sahibi okullar Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle tespit edilerek, birinci sınıf öğrencilerine içerisinde defter, boya kalemleri gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantaları hediye edildi.

        Hastane yöneticisi M. Akif Zaloğlu, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara eğitim hayatlarının ilk adımında birer hediye vermek istedik. Yüzlerinde oluşan tebessüm ve sevinç bizleri çok mutlu etti. Biga Devlet Hastanesi hekimleri olarak bütün öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz" dedi.

        (UYC-MŞ)

        21.09.2016 13:52:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa