Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardinli Gaziler, Sarıkamış'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Neriman Çelebi

        MARDİN (İHA) - Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk, 19 Eylül Gaziler Günü'nde kentteki gazileri Sarıkamış'a gönderdiklerini belirterek, bir ilki başlattıklarını kaydetti.

        Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk, kurum çalışmalarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak birçok alanda önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, "Nusaybin operasyonu vatandaşı yormuştur ama biz bürokratları daha çok yordu. Başta valiliğimizle olmak üzere çok koordineli çalıştık. Çünkü 52 bin insan yer değiştirdi. 'Operasyonlar tam sona erdi' dedik, 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Bu da bizi yordu çünkü bizim içimize sızan hain odaklar bizim kurumumuzda da vardı. Ama biz önceden tedbirimizi almıştık. Biz buna hazırlıklıydık. Onları da kendi içimizde bertaraf ettik. Gece geç saatlere kadar meydanlardaydı, sabah da işimizin başındaydık. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz. bizim gidecek başka bir yerimiz yok" dedi.

        İnsanlara dokunan kurumların en başında geldiklerini ifade eden Efetürk, "Alanda gördüğümüz tepkiler çok olumlu. Biz insanlara devletin sıcak yüzünü, şefkatli yüzünü gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Şehit ailelerine çok değer veriyoruz. Bir ilki başlattık. 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilerimizi Sarıkamış'a gazilerimizi yolladık. Gazilerimizin çok hoşuna gitti ve bunu rutine bağlayacağız. Farklı projeler de olacak" diye konuştu.

        (NÇ-MP-Y)

        21.09.2016 13:31:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa