Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eczacılık fakültesi öğrencileri büyük hedefler taşıyor

        (Fotoğraflı)

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde 2016-2017 akademik yılında eğitime başlayan öğrenciler büyük umutlar taşıyor. İbn-i Sina Kampüsünde Tıp Fakültesi, Diş Fakültesi'nde sonra açılan üçüncü fakülte olan Eczacılık Fakültesi kampüste çok önemli çalışmalar yürütecek.

        Eğitim öğretimin başlamasıyla öğrencilerin ilk günden itibaren heyecanla derslere başladığını belirten Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hale Özaçmak: "BEÜ İbn-i Sina kampüsünde açılan fakültemizde 19 Eylül Pazartesi günü itibariyle 60 öğrenci ile derslere başladık. Öğrencilerin üniversitemize, şehrimize alışması için her türlü olanağı sunuyoruz. Zaman zaman öğrencilerimizle gruplar halinde görüşüp gerekli çalışmaları yürüteceğiz. Fakültemizin vermiş olduğu 5 yıllık ders müfredatı ile mezun olan öğrenciler kendi mesleklerini icra edebilmenin yanında, istedikleri takdirde akademik kariyerlerine de devam edebilecekler" dedi.

        (SÖ-SÖ-Y)

        21.09.2016 12:56:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa