Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni kazanan öğrencilere kapsamlı oryantasyon eğitimi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Hasan Kalyoncu Üniversitesine (HKÜ) 2016-2017 eğitim-öğretim akademik yılında kayıt yaptıran öğrenciler için "Oryantasyon Programı" düzenliyor.

        Her sene düzenlenen ve dört gün sürecek olan program kapsamında, HKÜ'yü ve Gaziantep'i tanıtmak amacıyla kapsamlı bir "Öğrenci Oryantasyon Programı" gerçekleştirilecek.

        2016-2017 eğitim öğretim yılında HKÜ'yü tercih ederek bu yıl HKÜ ailesine yeni katılan heyecanlı, coşkulu ve gelecek planları olan öğrencilere; üniversite ve kampüs yaşamına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve üniversitenin yapısına ve olanaklarına hızla adapte olmalarına yardımcı olmak amacı ile "Öğrenci Oryantasyon Programı" düzenlenecek.

        Yeni HKÜ Öğrencileri bu "Öğrenci Oryantasyon Programı" vesilesiyle; yeni arkadaşlarıyla tanışmanın yanı sıra, HKÜ'nün tüm birimlerini ve hocalarını tanıma fırsatı yakalayacak, uluslararası ofisi, öğrenci kulüpleri ve kazandıkları fakülte/bölümler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olacak ve böylece kampüs hayatının mini bir provasını yapma imkanı bulacaklar.

        Oryantasyon Programı boyunca HKÜ yetkilileri tarafından yeni öğrencilere HKÜ'nün tanıtımı yapılacak, milli, manevi ve ahlaki değerleri, kuralları, sınıf geçme ve sınav sistemi, rehberlik hizmetleri gibi konularda bilgi aktarılacak.

        (BRN-Y)

        21.09.2016 12:53:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa