Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şirin asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesinin 7 sokağına birden soğuk asfaltla buluşturdu. Çalışmaları yerinde inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yol düzenlemelerinin mahalleye hayırlı olmasını dilerken, mahalle muhtarı Mehmet Temel de çalışmalardan memnuniyet duyduklarını söyleyerek, Vatandaşlarımızın beklediği hizmeti yapmalarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Düzene giren yollarımızda kışın çamurundan kurtulacağız" dedi.

        Mustafa Kemal Mahallesi ziyaretinde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur eşlik etti. Ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Şirin, muhtar Temel ile birlikte Akdemir, Yeliz, Akça, Semerkand, Güzin, Çankaya, Ada ve Adalı Sokak'ta başlatılan soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Turgutlu Belediyesi olarak 2014 yılından sonra 4 kat büyüyen bir ilçeye hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Şirin, Mustafa Kemal Mahallesini de hizmetten mahrum etmediklerini söyledi. Muhtar Temel de Turgutlu Belediyesi'nin gayretli çalışmalarını takdir ettiklerini, yol çalışmalarının memnuniyetle karşılandığını belirtti.

        "Var gücümüzle çalışıyoruz"

        Mahallenin 7 sokağında ihtiyaç duyulan asfalt çalışmalarının önemli bir sorunu çözdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Mustafa Kemal Mahallesi, büyüyen ve gelişen bölgelerimizden ve bizler de muhtarımızla mahallemize neler yapabiliriz noktasında istişare halindeyiz. İlçemizin her noktasında olduğu gibi buranın da sorunlarına ivedilikle yaklaştık. Yaklaşık bin metrekarelik soğuk asfaltla sokakların ihtiyaç duyduğu düzenlemelere başladık. Çalışmalarımız sokaklarımızı bir düzene sokarak vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak. Özellikle kış aylarında yaşanan yol sorunlarına böylelikle önlem almış bulunmaktayız. Mahalle sakinlerimizin, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını var gücümüzle çözmeye çalışıyoruz. Buradaki çalışmalarımız da onun göstergesi olmuştur. Bu anlamda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve bizlere her zaman destek veren muhtarımıza teşekkür ediyorum. Turgutlu'muza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

        "Kışın çamurundan kurtuluyoruz"

        Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Mehmet Temel de çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Vatandaşlarımızın talebi vardı. Çok şükür yerine getirildi. Yol çalışmalarıyla birlikte sonbaharın tozundan, kışın çamurundan kurtulmuş olacağız. Değerli Başkanımız Turgay Şirin'e ve öncülüğündeki tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Mahalle ziyaretinde sokak sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Şirin, hatıra fotoğrafları çektirdi.

        (SC-Y)

        21.09.2016 12:48:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa