Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sosyal medyada tanışıp dünya evine girdiler

        (Fotoğraflı)

        Murat Yalçın

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde, nüfus müdürlüğünde görev yapan Abdurrahman Yıldırım, sosyal medya üzerinden tanıştığı Vietnamlı Thi Thanh Hung dünya evine girdi.

        Fethiye'de nüfus müdürlüğünde memur olarak çalışan 45 yaşındaki Abdurrahman Yıldırım, sosyal medyadan tanıştığı 26 yaşındaki Thi Thanh Hung'a zamanla aşık oldu. 1 buçuk yıl sadece internet ortamıyla görüştüğü Hung'u yakından tanımak isteyen Yıldırım, Vietnam'a gitti.

        Bir birlerini yakından tanıma fırsatı bulan çift daha sonra evlilik kararı aldı. Evlilik kararının ardından Yıldırım'dan etkilenen Vietnamlı Hung daha sonra Müslüman olarak ismini 'Melek' olarak değiştirdi.

        Fethiye Belediyesi Evlendirme Dairesine evlenmek için başvuran çiftin evlilik başvuruları kabul edilmesi sonrası çift kıyılan nikahla evlendi. Fethiye Belediyesi Evlendirme Memurluğu görevlileri Fatma Durgut'un kıydığı nikaha İlçe Nüfus Müdürü Songül Emir ve nüfus müdürlüğünde görevli memurlar katılarak Yıldırım'ı yalnız bırakmadılar.

        Nikahtan sonra gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, "Eşimle sosyal medyadan tanıştım. 1 buçuk yıl arkadaşlık yaptık. Kendisinin iyi bir insan olduğu düşünerek Vietnam'a gittim. Sosyal medya üzerinden tanıştığım da nasıl birisiyse şimdide öyle. Hiç değişmedi. Melek gibi olduğu için ismini 'Melek' olarak değiştirdik. Kendisi Müslüman da oldu. Daha önceki evliliğimden 3 kızım var. İnşallah onlara ablalık yapacak. Bizim amacımız mutlu ve huzurlu olmak. Başka bir amacımız yok. Bizim parada pulda gözümüz yok. Sadece huzur, sağlık ve mutluluk istiyoruz" diye konuştu.

        (MB-Y)

        21.09.2016 12:19:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa