Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fıstıklık Mahallesine sıfır asfalt yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Fıstıklık Mahallesi'nde asfalt çalışmalarına başladı. Fıstıklık Mahallesi'nde yürütülen ticaret merkezi, park ve asfalt çalışmaları mahalleliyi memnun etti.

        Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak

        Hızla gelişen ve büyüyen mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, modern mahalleler inşa etmeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi, Fıstıklık Mahallesi'ne uyguladığı örnek imar çalışmasının ardından çevre düzenlemesi ve asfalt çalışmasına başladı. Yürütülen asfalt çalışması, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Hızla yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

        İki önemli proje aynı anda yürütülüyor

        Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesinde aynı anda iki önemli proje için çalışma yapılıyor. Önemli projelerden ilki park çalışması oldu. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi'ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta, iki adet basketbol sahası, kum havuzu, çocuk oyun alanları, spor aletleri yürüyüş parkuru, engelli merdiveni, oturma bankları ve otopark alanları bulunacak. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak. İkinci önemli proje ise ticaret merkezi oldu. Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesi'nde uygulanan proje kapsamında binaların altına iş yeri yapma ve açma yasaklanmıştı. Şehitkamil Belediyesi, yerleşim yoğunluğuna bağlı olarak ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması adına ticaret merkezi yapımına başladı. Yapılan ticaret merkezinde 16 dükkan bulunacak. Bu dükkanlardan 1 tanesi ekmek üretim imalathanesi, 1 tanesi de market olacak. Geriye kalan 14 değişik ebattaki dükkan da çeşitli alanlarda hizmet verecek.

        Mahalleli çalışmalardan memnun

        Çok önemli projelerin hayata geçirilmesi adına Fıstıklık Mahallesindeki çalışmaların yoğun biçimde sürdüğünü ifade eden mahalle sakini Ali Güler, çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

        Güler, "Burası yaklaşık 4 yıl önce boş arazi halindeydi. Şehitkamil Belediyesi tarafından burası imara açıldı. İmarın açılmasıyla birlikte binalar hızlı bir şekilde yükseldi. Şuan mahallemiz hızlı büyüyen ve gelişen bir mahalle konumuna geldi. Şehitkamil Belediyemiz, mahallemizde yol açma çalışması, park çalışması, kaldırım çalışması, ticaret merkezi gibi çalışmalar yürütüyor. Şuan açılan yolların altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarına başlandı. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Bu konuda Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine mahallemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı mahallem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (BRN-AOA-Y)

        21.09.2016 11:46:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa