Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta kuzey çevre yolunda sona doğru

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta kent trafiğini rahatlatacak olan Kuzey çevre yolunda sona yaklaşıldı.

        Uşak'taki tüm yollarda köklü değişimlere imza atan Belediye, özellikle kent merkezlerinde yer alan ana caddelerin yeniden düzenlenerek konsept ve modern bir hale getirilmesinin ardından, kent içi çevre yollarının sona erdirilmesi adına çalışmaları sürüyor. Güney çevre yolunda tüm pürüzlerin giderilerek hayata geçirilmesinin ardından kuzey çevre yolu da bitme noktasına geldi.

        Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, amaçlarının kent trafiğini ve gelişimini çevre yollarının bitirilmesiyle olumlu yönde değiştirmek olduğunu kaydetti. "Kuzey çevre yolumuz bu nedenle önem arz eden projelerimizin arasında yerini almıştır" diyen Cahan, "Kentimizin her yönüyle gelişmesi adına her mahallede hummalı bir çalışma içindeyiz. Büyük projelerimizle kentimizin imajını ve kaderini değiştirmek için çaba veriyoruz. Diğer yandan ilimizin kanayan yaralarına da merhem oluyoruz. Görev süremizin yarısına bile gelmemişken, Uşak'ın belki de en çok şikayet ettiği konulardan trafik sorunun yok etme aşamasına getirdik. Bu aşamaya gelmek içinse cesaretli kararlar aldık. Yol ile ilgili önem verdiğimiz çalışmalardan birisi de kuzey çevre yoluydu. Güneyde bitirdiğimiz çevre yolu çalışmalarının kuzeyde de bitmesi için bu yıl önemli bir çalışma yaptık. Bunun meyvelerini ise kuzey çevre yolunu bitirme aşamasına getirmekle almaktayız" ifadesini kullandı.

        (EÖ-MB-Y)

        21.09.2016 11:30:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa