Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit'te mahalle inceleme gezileri sürüyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi ilçe genelindeki mahalle inceleme gezilerini sürdürüyor.

        İzmit'te 7 yıl önce başlatılan mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Mahalle inceleme gezileri kapsamında birçok mahalleyi ziyaret eden İzmit Belediyesine bağlı birimler, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinliyor. Son olarak Hacıhızır mahallesinde inceleme gezilerini sürdüren İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri cadde ve sokakları gezerek eksikleri yerinde tespit etti.

        Ziyaretler hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut," Belediye Başkanımızın yıllar önce başlattığı mahalle inceleme gezilerini hiç aksatmadan devam ettiriyoruz. Bir yıl içinde aynı mahalleye en az 2-3 defa gittiğimiz oluyor. İnceleme gezileri sayesinde mahallelerimizdeki eksikler tespit edilip çözümünü de kısa sürede gerçekleştirmiş oluyoruz" dedi.

        (İG-İÇ)

        21.09.2016 10:38:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa