Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Azrailler, Diyarbekirspor tribünlerinden çekildi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor'un taraftar grubu Azrailler, artık kulübe destek vermeyeceğini açıkladı.

        Taraftar grubundan yapılan açıklamada, 3 sezondur Diyarbakırspor'u yaşatmak adına Diyarbekirspor'a destek verildiği belirtilerek, "Efsane Diyarbakırspor'umuzun Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düştüğü sene biz parklarda bu yola baş koymuş arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız deplasmanların hayalini kuruyorduk. Sezona amatörde başlayacağımız ve efsane Diyarbakırspor'u amatörde devam ettireceğimizi kararlaştırmıştık. O dönem sosyal medya ve spor kamuoyunda birleşme tartışmaları başladı. Halktan gelen birleşme taleplerine biz de kayıtsız değildik. Diyarbakırspor'la birleşme talebi iletildi. Bu talep spor kamuoyu tarafından bizzat kulüp başkanına yönlendirildi. Ama karşılık bulmadı. Aldığımız kararla bundan sonraki süreçte Diyarbekirspor'a destek vermeyeceğiz" dedi.

        (BE-MP-Y)

        21.09.2016 10:15:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa