Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MATSO personeline zaman yönetimi eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA)- Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) personeline zaman yönetimi eğitimi verildi.

        Kurumsallaşma çalışmaları kapsamında eğitmen Mehmet Nuri Ildız tarafından MATSO personeline "Zaman Yönetimi" eğitimi verildi. Oda Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen eğitime MATSO personelinin tamamı katıldı.

        Zamanı verimli kullanmanın önemini anlatarak eğitime başlayan eğitmen Mehmet Nuri Ildız, zamanı etkin kullanma, zaman yönetiminin önemi, iş planlaması, işte öncelikleri belirleme gibi birçok konuda bilgi verdi. Yaklaşık 2 saat süren eğitime MATSO personeli de soruları ile katkı sağladı.

        MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, eğitimlerle kurum olarak hizmette kalite standartlarını daha da arttırmayı amaçladıklarını belirterek personele verilen eğitimleri önemsediklerini söyledi. Oda olarak üye odaklı çalışmaya önem verdiklerini kaydeden Arslan, "Personelimizin çalışma verimini arttırmayı hedefliyoruz. Oda olarak üye memnuniyetine önem veriyoruz. Üyelerimize hizmet veren personelimizin gelişimi için de zaman zaman çeşitli eğitimler düzenliyoruz" diye konuştu.

        Arslan, personele yönelik bu tür eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.

        (AK-SÇ-Y)

        21.09.2016 09:42:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa