Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DBP Tatvan İlçe Başkanlığı gazetecilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Bitlis Tatvan İlçe Başkanlığı, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

        İlçedeki özel bir kafede sohbet havasında gerçekleşen ziyarette yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetecilerle bir araya gelen DBP Tatvan İlçe Başkanı Aydın Tülay, yeni ilçe teşkilatı olarak yapacakları ve yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştireceklerini ve bu kapsamda da ilk ziyaretlerini gazetecilere yaptıklarını ifade eden Tülay, basının önemine vurgu yaptı. Bundan sonra basınla daha sıkı diyalog içerisinde olacaklarını kaydeden Tülay, "DBP olarak yapmış olduğumuz genel kurul sonucunda yeni yönetimimizi belirlemiş bulunmaktayız. İnşallah güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu açıdan yapacağımız her çalışmada basını yanımızda görmek ve desteğini almak bizim için son derece önem arz etmektedir. Bu anlamda inşallah teşkilat olarak yapacağımız tüm çalışmaları basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu.

        (HO-MSA-Y)

        21.09.2016 09:16:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa