Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaatı devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

        Önümüzdeki yıl tamamlanması planlanan yeni hizmet binasının son durumu ile ilgili bilgi veren Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yeni hizmet binasını 1 Temmuz 2017 tarihinde halkın hizmetine açmayı planladıklarını söyledi. Yeni hizmet binasının kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Başkan Aksoy, "Yeni hizmet binamızı 1 Temmuz 2017 tarihinde hizmete açmayı planlıyoruz. Bu anlamda şu an inşaatı devam eden belediyemizin kaba inşaatı bitim aşamasına gelmiş durumdadır. İnşallah yeni hizmet binamız tamamlandığı takdirde ilçemiz son derece modern olan 14 bin metrekare alan üzerinde 10 bin metrekare kapalı alanı olan ve içerisinde meclis odaları ile parti grup odalarının da yer alacağı yeni bir hizmet binasına kavuşmuş olacak. Ben bu vesile ile yeni hizmet binamızın şimdiden hem ilçemize hem de belediyemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (HO-MSA-Y)

        21.09.2016 09:14:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa