Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayalet şehir Aydın normale döndü

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Sarıkaya

        AYDIN (İHA) - Yaz aylarında deniz kenarına akın eden Aydınlılar okulların açılmasıyla birlikte hayalet şehre geri dönerek cadde ve sokakları tekrar şenlendirdi.

        Aydın'ın Efeler ilçesi okulların açılmasıyla birlikte eski moduna geri döndü. Genellikle yaz aylarında sıcak hava nedeniyle serin bölgelere tatile çıkan şehir sakinleri ve Aydın'a üniversite okumaya gelen öğrencilerin memleketlerine dönmesi şehir merkezinde sakinliğe neden oluyordu. Ancak 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte cadde ve sokaklarda insan ve araba yoğunluğunun arttığı dikkat çekti. Üniversite okuyan öğrencilerin de Aydın'a geri dönmesiyle birlikte şehir merkezinde azalan nüfus tekrar eski haline geri dönerken, alışveriş yoğunluğunun arttığı çarşı pazarda ise esnaf da derin bir oh çekti. Özellikle Efeler'in semt pazarı olan Salı Pazarı en yoğun günlerinden birini yaşadı ve esnaflar bereketli bir günü geride bıraktı.

        (MS-MB-Y)

        21.09.2016 09:08:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa