Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aile Yaşam Merkezi ve mahalle konakları kış dönemi kurs kayıtları başladı

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Belediye tarafından başlatılan mahalle konakları ve aile yaşam merkezi kış dönemi kurs kayıtlarına yoğun ilgi bekleniyor.

        Belediye gençlik merkezi, aile yaşam merkezi ile kervansaray mahallesi konağı kurs merkezi ve bahçelievler nene hatun konağı kurs merkezi'nde kış dönemi için kayıtları için başvurular başladı.

        Yetişkin ve gençlerin kış dönemini huzurlu ve verimli geçirmeleri için açılan kursları önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, açılan kurslarla birlikte kişisel gelişime katkı sunduklarını söyledi.

        Belediye Başkanı Bahçeci, " Mahallelerimizde 2013 yılında açtığımız konaklarımızda o mahallede ikamet eden bayanlarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar."dedi.

        Aile yaşam merkezi ve gençlik merkezinde de kurslara ilginin yoğun şekilde devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı, " Aynı şekilde Aile Yaşam Merkezimiz ve Gençlik Merkezimizde faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi topluyor. Bizlerde kış döneminde de bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve yetişkinlerimizin boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışan Belediyemiz gençlerimizin, yetişkinlerimizin ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de etkinliklere devam edecek. , "Düzenlediğimiz ücretsiz kurslarla kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında da Kırşehirli hemşerilerimizin yanında oluyoruz. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum."diye konuştu.

        Belediye bünyesinde 4 merkezde 36 ayrı branşta kurs verilirken açılan kurslarda:

        "Gitar,THM Korosu,Okuma Yazma, Diksiyon,Kuranı Kerim, İğne Oyası,Çocuk Gelişimi, Yağlı Resim , İngilizce, Zumba ,Suzenli,Kurdele nakışı,Okul Öncesi,Takı Tasarımı, Ahşap Boyama,Step Aerobik,Ebru, Telk Kırma, Flografi,Arapça, Anglez, Plates, Piyano, Masa Tenisi,Diksiyon,Arapça,Badminton,Halk Oyunları, İngilizce,Bilgisayar Kullanımı,Ney, Fotoğrafçılık, Hızlı Klavye, İşaret dili, Bağlama,Ebru , Ritim, Mefruşat,Halı dokuma,Aşçı çırağı, Giyim kuşam" dallarında kursiyerler eğitim alacak.

        (EÖ-AÖ-Y)

        21.09.2016 09:04:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa