Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de Yenidoğan Kavşağında otomobil yan yattı

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke-Milas Karayolu üzeri Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan akıllı kavşakta meydana gelen kaza çok ucuz atlatıldı.

        Kadın sürücü Hanife Güçlü yönetimindeki 34 PH 6632 plakalı otomobil yol kenarına yan yatarak durabildi. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu meydana gelen kazayı şans eseri ucuz atlatan kadın sürücü adeta şok yaşadı.

        Türkiye'nin en işlek karayollarından biri olma özelliği taşıyan Söke-Milas Karayolu üzerinde, Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan akıllı kavşak onlarca trafik kazasının adresi oluyor. Sinyalizasyonsuz döner kavşakta geçiş üstünlüğünü bilmeyen şoförler bir yana, birde dikkatsizlik ve aşırı hız eklenince kazalar da elbette kaçınılmaz oluyor. Bu kavşakta yakın zamanda düzenleme yapılmasına rağmen kazaların sayısı azalmazken, aksine artış gösterdiği belirtiliyor. Söke'de akıllı kavşağın bir diğeri ise yine aynı karayolu üzerinde Söke'nin Sazlı Mahallesi girişinde bulunuyor.

        (LT-MB-Y)

        20.09.2016 19:01:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa