Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Enver Yılmaz'dan Fatsa Devlet Hastanesi'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte Fatsa Devlet Hastanesi'ne giderek hastane yönetimini, tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu ve belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Devlet Hastanesi girişinde Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu tarafından karşılandıktan sonra hastane içerisinde hastalıları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu ve sorunları ile yakından ilgilendi.

        Başkan Yılmaz daha sonra Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu'nun odasına geçerek kendisinden hastane hakkında bilgiler aldı.

        Başhekim Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu'ndan hastane ile ilgili sıkıntıları dinledikten sonra kısa bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Enver Yılmaz, "Geçen yıl Fatsa Devlet Hastanesi inşaat halindeydi, o süreçte Fatsa Devlet Hastanesi Ünye ilçemize taşınmıştı. O andaki kış mevsimi olumsuzluklarını hep beraber hatırlıyoruz ve bu da geçer mi diyorduk ama şu anda devasa bir hastane hizmete girdi, nereden nereye geldik. Şu anda Fatsa Devlet Hastanesi ideal bir noktada ama ufak tefek noksanlar var. Bunlar biraz daha zamanla geçecektir. Doktor eksikliği sadece Fatsa'da değil İstanbul'un göbeğindeki hastaneler dahil olmak üzere her yerde olan eksiklikler. Biz arkadaşlarımızla konuşacağız ve bu eksikliklerin giderilmesi konusunda kendilerinden istekte bulunacağız" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        20.09.2016 18:36:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa