Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Gaziantep hep sürpriz dolu

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Etkinlikleri, kampanyaları ve birbirinden özel marka ve hizmetleri ile ziyaretçilerine kendilerini özel hissettiren Forum Gaziantep, sürprizlerine ve kazandırmaya devam ediyor.

        Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, ziyaretçilerini her zamanki gibi ilginç sürprizlerle şaşırtmaya, eğlendirmeye ve hep kazandırmaya devam ediyor. Forum Gaziantep otoparkına aracını parkeden şanslı ziyaretçiler, alışveriş merkezine adım atar atmaz birden karşılarına çıkan çılgın bir ekip tarafından eğlenceli müzik ve danslar eşliğinde karşılanıyor.

        Beklemedikleri anda, karşılarında "Forum Gaziantep Hep Sürpriz Dolu" yazılı dövizleri ve "Tebrikler Kazandınız" yazılı dev hediye çekini gören ziyaretçiler hem şaşırıyor, hem eğleniyor, hem de mutlu oluyorlar. Renkli kostümler giyen bando ekibi ve dansçılarla muhteşem bir coşkuyla karşılanan ziyaretçiler, aynı zamanda birbirinden özel hediyelerin de sahibi oluyorlar.

        Forum Gaziantep tüm ziyaretçilerine her ziyaretlerinde alışveriş deneyimlerine keyif ve değer katmaya ve yeni sürprizlerle buluşturmaya devam edecek.

        (BRN-Y)

        20.09.2016 18:15:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa