Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir Belediye Meydanı'nın ismi "15 Temmuz Milli İrade Meydanı" oldu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi önünde bulunan halkın demokrasi nöbeti için toplandığı meydana "15 Temmuz Milli İrade Meydanı" ismi verildi.

        Ağustos ayında gerçekleştirilen Belediye Meclisi toplantısında oy birliği ile alınan meclis kararı ile Belediye meydanının adının "15 Temmuz Milli İrade Meydanı" olması kararı alındı. Görüş farklılıkları bir kenara bırakılarak alınan kararla Seydişehir Belediyesi önünde bulunan meydana 15 Temmuz Milli İrade Meydanı ismi verildiğini açıklayan yetkililer, vatandaşların darbenin ilk yaşandığı günden itibaren birlik ve beraberlik içinde büyük bir dayanışma göstererek, demokrasi nöbeti tuttuğu meydana "15 Temmuz Milli İrade Meydanı" isminin uygun görüldüğünü kaydederek teşekkür etti.

        (ÖS-FM-Y)

        20.09.2016 18:17:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa