Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, sorunları yerinde tespit ediyor

        (Fotoğraflı)

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sorun ve talepleri yerinde tespit etmek, devam eden çalışmaları incelemek amacıyla başlattığı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

        Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte başlattığı mahalle ziyaretlerine Rızaiye, İcadiye ve Mustafapaşa mahallelerinde devam etti. Rızaiye Mahallesi'nde bulunan Tahtalı Camisi'nde vatandaşlarla sabah namazında bir araya gelen Başkan Yanılmaz, daha sonra mahalle sakinleri ve mahalle muhtarıyla mahallenin ihtiyaç ve sorunlarını konuştu, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Başkan Yanılmaz, 15 Temmuz'da yaşanan hain kalkışmanın ardından milletin tek vücut olarak tankların, uçakların önüne canlarını siper ettiğini ve "Beni alabilirsin ama ülkemi bölemezsin" diyerek, ülkesine sahip çıktığını kaydetti. Elazığlıların da hain girişim sonrası 28 gün boyunca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda demokrasi nöbetleriyle ülkesine ve milletine sahip çıktığına değinen Başkan Yanılmaz, "Elazığ, vatanı ve milleti söz konusu olduğunda duyarlılığı en yüksek olan illerimizden birisidir. Elazığ kalbi iman ve vatan sevgisiyle dolu insanların yaşadığı bir şehirdir. Elazığ'ın bir huzur adası olmasını içine sindiremeyen hainler tarafından 18 Ağustos'ta düzenlen bombalı saldırıda 3 kardeşimiz şehit olurken, 217 kardeşimiz de yaralandı. Onlara minnet borçluyuz. Elazığlılar o hain saldırı sonrasında da tek vücut olarak yaralılarına sahip çıktı. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyerek, hainlere gereken cevabı verdi" dedi.

        Çalışmalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Başkan Yanılmaz, şehrin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileyerek şehrin geleceğine yönelik en önemli yatırımı hayata geçireceklerini kaydetti. Şehrin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını değiştireceklerini aktaran Başkan Yanılmaz, "Proje ihalesini yaptık ve projeler tamamlanma noktasına geldi. Projeler tamamlandığında yapım ihalesini gerçekleştireceğiz. Yine Elazığ'ın en önemli sorunlarından biri de Şorşor Deresi sorunuydu. Şorşor Deresi Kolektör hattı döşeme çalışmaları ilerliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Elazığ'ın en önemli sorunlarından birini gidermiş olacağız. Yol ve kaldırım çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor" diye konuştu.

        Başkan Yanılmaz ve beraberindekiler daha sonra mahalle muhtarı ve sakinleriyle birlikte cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunarak, talep, sorun ve çözümlere ilişkin yerinde tespitlerde bulundu.

        İzzetpaşa Mahallesi'nin ardından İcadiye ve Mustafapaşa mahallelerini ziyaret eden Başkan Yanılmaz, kadın, erkek, genç, yaşlı 7'den 70'e vatandaşları dinledi. Birim müdürleriyle mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları da denetleyen Başkan Yanılmaz, minikleri de okullarında ziyaret ederek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

        (HİV-MP-Y)

        20.09.2016 18:03:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa