Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz, oda başkanın oğlunun nikahını kıydı

        (Fotoğraflı)

        Erdi Demür

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Berberler Odası Başkanı ve İlkadım-Gazi Esnaf Kefaret Kredi Kooperatif Başkanı Zabit Pilan'ın oğlu Ali Pilan'ın Tuğba Çiçek ile olan nikahını kıydı.

        Başkan Zabit Pilan'ın Veteriner Hekim oğlu Ali Pilan ve eğitimci Suat Hayri Çiçek'in kızı Tuğba Çiçek düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıyarken, evlilik cüzdanını ise AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş verdi.

        Omtel Otel'de düzenlenen nikah törenine ayrıca İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, SESOB Başkanı Eyüp Güler, Türkiye Berber ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

        Başkan Yılmaz ve diğer protokol üyeleri genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

        (ED-SLH-Y)

        20.09.2016 17:48:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa