Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

        - Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü Adana Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş'ta kuvvetli sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı

        Muhammet Özer

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü Adana Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, bugün akşam gerçekleşebilecek kuvvetli sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı.

        Sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar ile yıldırımın olaylarında vatandaşları uyaran Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü Adana Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, yaptığı yazılı açıklamada, "Yapılan son analiz ve tahminlere göre bugün akşam saatlerinden itibaren Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş'ın batısında (Andırın) kuvvetli sağanak (21-50 mm) ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Yağışların, özellikle Adana'nın Yüreğir, Ceyhan, Aladağ, İmamoğlu, Kozan, Karataş ve Yumurtalık ilçeleri, Osmaniye'nin Kadirli ve Sumbas ilçeleri ile Hatay'ın Dörtyol, Erzin ve İskenderun ilçelerinde yarın sabah saatlerine kadar yerel olarak çok kuvvetli (51-75 mm) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, hortum, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

        (OZR-Y)

        20.09.2016 14:26:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa