Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Belediyesi'nden Havsa'ya anlamlı hediye

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla yapımı gerçekleştirilen, Havsa ilçesindeki Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli'nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

        Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Havsa Halkı'na hediye edilen 'Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli' 16. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında, Vali Yardımcısı Mustafa Ergun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Kaymakamı Alparslan Kılıç, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Edirne İl Genel Meclis Üyeleri ile Edirne ve Havsa Belediye Meclis Üyeleri'nin katılımı ile açılışı gerçekleştirildi.

        16. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'nin açılış konuşmasını yapan Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, insanlığın barış, sevgi ve berekete hasret olduğunu ifade ederek, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür etti. Tekin, "Hem ilimize hem ilçemize hatta bütün köylerimize hizmet götürerek adeta Büyükşehir Belediye Başkanı gibi çalışan değerli Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ın Havsalılara hediyesi olan Sevgi, Barış ve Bereket Heykeli'nin açılışına katılan tüm değerli misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Usta ellerle şekillenerek, Havsa'mıza güzellik katan Sevgi, Barış ve Bereket Heykeli'nin kentimize kazandırılmasını sağlayan Sayın Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a, Edirne Belediye Meclis üyelerine ve ekibine Havsa Halkı olarak canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Edirne'nin hemen yanı başında tarihi dokusunu, kültürel kimliğini muhafaza etmeyi başarmış bir ilçe olarak tanımladığı Havsa'nın her zaman bir barış kenti, yarattığı katma değerlerle, ürettikleriyle bereket kenti olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Havsa her zaman bir barış kenti olmuştur. Yarattığı katma değerlerle, ürettikleriyle her zaman bir bereket kenti olmuştur. Ama hepsinden önemlisi Havsalılar bu kenti kocaman yürekleriyle bir sevgi kenti yapmışlardır. Dolayısıyla bugün hep birlikte yaptığımız Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli Havsa'ya da Havsalılara da çok yakışacaktır. Bu heykelin yapımına onay veren Edirne Belediyesi'nin Meclis Üyelerini bir kez daha sevgiyle selamlıyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Havsa Belediyemize bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaları daha da büyüterek geliştirerek Havsalı hemşerilerime hizmete devam edeceğine olan inancımla Sayın Oğuz Tekin'i ve siz sevgili Havsalıları Edirne Halkı adına sevgiyle saygıyla selamlıyorum" dedi.

        Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Ergun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan, ve Havsa Kaymakam Alparslan Kılıç'ta, Edirne Belediyesi tarafından Havsa Belediyesi ve dolayısıyla Havsa İlçesi'ne kazandırılan Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli için, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a, Meclis Üyelerine teşekkür etti.

        (KU-ÖZ-Y)

        10.09.2016 10:10:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa