Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMEK'te yeni dönem kayıtları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesine bağlı olarak faaliyet gösteren İZMEK'te eğitim yılı kayıtlar devam ediyor.

        İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarının 20016-2017 eğitim yılı kayıtları devam ediyor. İZMEK tanıtım programı hakkında bilgi veren yetkililer, "Vatandaşlara bilgi vermek amacıyla Belsa önünde stantlar açıldı. İZMEK tanıtım günleri adı altındaki stantlar her gün 14.00-19.00 saatleri arasında açık kalacak. 30 Eylül tarihine kadar yürüyüş yolu ve Fevziye Cami önünde de stantlar açılarak hem İZMEK tanıtılacak hem de kayıtlar alınacak" dedi.

        İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç'ta stantları ziyaret ederek tanıtım programı hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, " İZMEK, İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ın da dediği gibi en büyük halk üniversitesidir. Şimdiye kadar 60 binden fazla mezun verdik. İZMEK'i daha yakından tanımak isteyen stantlara bekliyoruz" dedi.

        (İG-AY)

        06.09.2016 11:45:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa