Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MESKİ müşteri memnuniyet ve şikayetini belgelendirme tetkikini tamamladı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaş ve paydaş şikayetlerini daha etkin yönetmek, beklentilerini karşılama oranını artırmak, şikayetleri ve önerileri mevcut faaliyetler için bir iyileştirme fırsatı olarak değerlendirmek amacıyla hayata geçirilen TS ISO 10002 müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetim sistemi belgelendirme tetkiki tamamlandı.

        Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkilileri tarafından yürütülen tetkikte MESKİ Genel Müdürlüğü hizmet birimlerinde yürütülen müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetimi sistemi çalışmalarını yerinde incelendi. Bu inceleme sonucunda MESKİ, belgelendirme tetkikini başarıyla tamamladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Müdür Turgut Aybak, "Kurumumuz açısından abonelerimizin beklenti ve şikayetlerine kayıtsız kalmak gibi bir lüksümüz bulunmamaktadır. Abonelerimizin beklentilerinin kişiden kişiye değişmesi bu durumu kontrol etmeyi zorlaştırmakta ve sistematik bir yaklaşımı şart koşmaktadır. Geleneksel metotlarla abonelerimizin beklentilerini karşılamaya çalışmak günümüzde artık yeterli olamamaktadır. Bu nedenle TS ISO 10002 belgesi ve onun standartlarına göre hizmet vermek bizler için çok önemlidir. Bu yönetim sistemi ile amaçladığımız şikayetlerin sayısını azaltmak değil, her bir şikayeti fırsat olarak değerlendirip gelişimimize katkı sağlamaktır. MESKİ Genel Müdürlüğü olarak TS ISO 10002 belgesini alarak tüm çalışmalarımızda müşteri odaklı yaklaşım temel alınarak ve geliştirerek sürdürmeyi hedeflemekteyiz" dedi.

        Aybak, MESKİ'in TSE ISO EN 9001 kalite yönetim sistemi belgesi ve alınacak olan TS ISO 10002 müşteri memnuniyeti yönetim sistemi belgesi ile birlikte MESKİ'in hizmet çıtasını daha da yükseltmeye devam edileceğini belirtti.

        (KRY-Y)

        06.09.2016 11:40:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa