Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'da şehit ve gazi yakınlarına bisiklet dağıtıldı

        - Protokolün bisikletle imtihanı

        (Fotoğraflı)

        Doğa Alca - Selçuk Kaya

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'da 3-9 Eylül Halk Sağlığı haftası kapsamında şehit ve gazi yakınlarına bisiklet dağıtıldı. Tören sonunda bisiklete binen protokol ilginç görüntüler oluşturdu.

        Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla şehit ve gazi yakınlarına bisiklet dağıttı. Havuzbaşı Kent Meydanında düzenlenen etkinliğe Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Uçar, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammer Yaylalı ve davetliler katıldı.

        Halk Sağlığı Haftası nedeniyle şehit ve gazi yakınlarına bisiklet dağıtıldığını söyleyen Erzurum Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Uçar, "Bugün dağıtılacak olan 207 bisikletle birlikte Erzurum'da bu kapsamda 2 bine yakın ihtiyaç sahibi çocuğumuzu bisikletle buluşturacağız. Tüm il ve ilçelerimizde tüm hafta etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

        Protokolün bisikletle imtihanı

        Bisiklet dağıtımının sona ermesinden sonra Havuzbaşı Kent Meydanında bisiklet turu atan protokol ilginç görüntüler oluşturdu. Meydanda bir turu tamamlayan protokol mensupları vatandaşlardan takdir topladı. Bisiklet turundan sonra açıklama yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, "15 yıldır bisiklet binmiyordum. Uzun zaman sonra bisiklete binmek güzel bir duygu. Sağlıklı yaşamak için herkesin bisiklete binmesi gereklidir. Sağlık herkesin en büyük ihtiyacı olan bir şeydir. Erzurum halkı sigarayı biraz fazla içiyor. Ben herkesin sigarayı bırakmasını isterim" diye konuştu.

        (SK-ÖB-AT-MK-Y)

        06.09.2016 11:35:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa