Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere "uyum" eğitimi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'da, Erkan Koleji'nin anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına "Uyum Eğitimi Programı" ile başladı.

        Uyum eğitiminin başlaması nedeniyle düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene, Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, İlköğretim Müdürü Nazmiye Çabuk, öğretmenler, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile veliler katıldı.

        Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, törende yaptığı konuşmada, eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle son derece sevinçli ve heyecanlı olduklarını belirtti.

        Konuşmasında öğrencilere ve öğretmenlere seslenen Yüzçelik, "Sevgili gençler, eğitim-öğretim bir insan için her şeydir. Eğitim, aklın nasıl kullanılacağını öğretmektir. Gelecekte Türkiye'ye hizmet edecek olan sizler, okul sıralarından yarınlara birer vatansever olarak yetişeceksiniz. Değerli öğretmen arkadaşlarım, bize emanet edilen ülkemizin çocuklarının, Büyük Önder Atatürk'ün işaret ettiği çizgide yetişmeleri için sizden büyük gayret bekliyorum" dedi.

        "Başarının yolu, düzenli çalışmaktan geçer"

        İlköğretim Müdürü Nazmiye Çabuk ise, konuşmasına, Halk Ozanı Aşık Veysel'in "Dünyanın en zengin aklını gördüm. Sermayesini sordum, dedi ki: Okul" sözleriyle başladı. Başarının, düzenli ve disiplinli çalışmaktan geçtiğinin altını çizen Çabuk, şöyle devam etti:

        "Sizler buraya bilgilenmek, aklınızı zenginleştirmek, uygar bir insan olmak için geliyorsunuz. Öğretmenleriniz de bu özellikleri sizlere kazandırmak için buradalar. Görevimiz sizleri, yararlı ve uygar bir insan olarak yetiştirmektir. Okulun bütün imkanlarından yararlanınız ve düzenli çalışınız. Çünkü başarılı olmanın yolu, düzenli ve disiplinli çalışmaktan geçer. Yeni bilgilere, yeni dostluklara, güzel günlere ve aydınlık fikirlere kavuşmamız dileğiyle 2016-2017 eğitim-öğretim yılınızı kutlar, başarı dolu bir yıl geçirmenizi temenni ederim."

        Konuşmaların ardından, 4/A sınıfından Çiğdem Duru "Kadifeci Okulum" adlı şiirini okudu. Program, 10. Yıl Marşı eşliğinde tüm öğretmenlerin kürsüye çağrılmasıyla sona erdi.

        (ELF-Y)

        06.09.2016 10:58:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa