Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakim ve savcılardan Kızılay'a kan ve kurban bağışı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Türk Kızılayı'nın kan ve kurban bağışı kampanyalarına, Adana Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılardan da destek geldi.

        Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Cumhuriyet Savcıları Yalçın Kurt ve Necdet Yalçın Şen, Hakim Abdurrahman Baldıran ile adliye polis merkezinde görevli Komiser Zafer Yüce, Kızılay'a kan bağışında bulundu. Düzenli kan bağışı yapan savcı ve hakimler, Kızılay'ın "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganı ile düzenlediği Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası'na da bağışları ile destek verdiler.

        Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, teşekkür ettiği bağışçılara, Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Adana halkının şimdiye kadar Kızılay'a desteğini hiç esirgemediğini ifade eden Saygılı, bunun için herkese canı gönülden teşekkür ettiğini belirtti. Saygılı, "Değerli savcı ve hakimlerimiz, bir taraftan kan vererek, bir taraftan da kurban bağışlayarak yüreklerde kandil yakıyorlar" dedi.

        Kampanyalar ile kanı stoklayan Türk Kızılayı'nın, savaşta, barışta, doğal afetlerde her zaman vatandaşın hizmetinde olduğunu kaydeden Saygılı, "Kan bağışı kampanyalarımıza katılım ne kadar çok olursa, stoklarımız o kadar güçlü oluyor ve daha fazla ihtiyaç sahibinin yanında olabiliyoruz. Olağanüstü durumlar için sürekli stokta her gruptan kan bulunduruyoruz. Stokların tükenmemesi için de kullanılan kanın yerine yenilerinin konulması gerekiyor. Bu yüzden kampanyalarımız yıl boyu devam ediyor" diye konuştu.

        (ELF-Y)

        06.09.2016 10:56:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa