Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tütüncü zabıtayı kutladı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Zabıta Teşkilatı'nın, 190. kuruluş yıldönümünü kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, zabıta personeline başarı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıldönümünü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelini kabul etti. Tütüncü, kendisine çiçek takdim eden zabıta personelinin 190. kuruluş yıldönümünü kutladı.

        Başarılı hizmetlerinden dolayı zabıta personelini kutlayan Tütüncü, "Özverili çalışmalarınızı gayet iyi biliyorum. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İnanıyorum ki başarılı çalışmamalarınızı sürdüreceksiniz. Başkanınız olarak her zaman yanınızdayım" diye konuştu.

        Zabıtanın belediyenin yüzü olduğuna işaret eden Tütüncü, "Zabıta Müdürlüğü personelimiz bu hassasiyeti taşıyarak çalışıyor. Bundan sonrada çalışmalarını aynı istikamette sürdürerek vatandaşlarımızın hizmet beklentilerini karşılayacaklar. 190. kuruluş yıldönümü Zabıta Teşkilatı'na ve tüm belediyemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Zabıta Müdürü Ali Arslan da personelinin özlük haklarının, çalışma ortamının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarından ve kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        06.09.2016 10:46:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa