Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzceli gençler Denizli'yi keşfetti

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce Gençlik Merkezi, "Şehirler ve Kültürler" gezi programı kapsamında 40 erkek genci Denizli iline götürdü.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve gençlerin farklı kültürlerle tanışarak, akranlarıyla diyaloglarını arttırması beklenen "Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında Düzce Gençlik Merkezi Denizli'ye gezi düzenledi.

        Gençlerin barınmadan seyahatine kadar ücretsiz olarak faydalandığı gezi programı kapsamında gidilen tüm tarihi ve kültürel zenginliklerini görme fırsatı yakalanıyor. Şehirler ve Kültürler Projesi ile gençler arasında hoşgörü ve diyalogun arttırılması, gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranlarıyla tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amaçlanırken gezi ve etkinlik programları 4 gece, 5 gün sürdü.

        Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Düzceli 40 genç Denizli iline giderek şehir turu (eski ve yeni Denizli yerleşkeleri), Güney Şelalesi, Buldan ilçesi, Servergazi Türbesi, Karahayık Kırmızı Su, Pamukkale Antik Kenti, Tarihi Kaleiçi Çarşısı, Teleferik ve Bağbaşı Yaylasını ziyaret ettiler.

        Şehirler ve Kültürler Denizli gezisinde Düzceli gençler, hem sosyal sorumluluk projelerine destek verdi hem de şehrin tarih kokan mekânlarında eğlenceli vakit geçirdi.

        (AY)

        06.09.2016 10:45:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa