Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediyesi Meclisi komisyonları mesai yapacak

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı birinci birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında Meclis salonunda yapıldı.12 gündem maddesi ile toplanan Meclis, bütçe ve imara ilişkin konuları ilgili komisyonlara havale etti. Belediye Meclisi İmar Komisyonu 22 adet imar planı değişiklik taleplerini görüşecek.

        Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı 12 gündem maddesi ile toplandı. Başkan Mehmet Keleş, birim müdürü ve üst kadrolara yapılan atamalar konusunda Meclisi bilgilendirdi. Mecliste özellikle bütçe ve imar konuları ele alındı. Kısa bir süre önce açılışı yapılan Aşevine ilişkin çalışma yönetmeliği ve bağış hesabı açılmasına ilişkin konular Bütçe komisyonuna havale edildi. Yine, atık su tesisi yararlanma hakkı ücreti, su tüketim ücreti ve asfalt satış ücretlerinde değişiklik yapılmasına ilişkin gündem maddesi de Bütçe komisyonuna havale edildi. Mecliste ayrıca imar planı değişiklik talep dosyaları da görüşüldü. Bunlara ilişkin hazırlanın 22 adet dosya İmar komisyonuna havale edildi. Meclisin ikinci oturumu 8 Eylül Perşembe günü saat 19,00'da yapılacak.

        (AY)

        06.09.2016 10:35:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa